educatia ne uneste

Biblioteca virtuala a scolii gimnaziale nr. 1, afumati

Trimite mesaj
Business people

TITLURI ADAUGATE RECENT

I. L. Caragiale, Momente

Citeste
Citeste

Platon, Phaidon sau Despre suflet

Citeste

CATEGORII

Icon

PRESCOLARI

Invatamantul prescolar este structurat pe doua niveluri: nivelul I ce urmareste socializarea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani si nivelul II ce urmareste pregatirea pentru scoala a copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani.

Acces
Icon

CICLUL PRIMAR

Invatamantul primar este prima etapa din invatamantul obligatoriu si are ca obiectiv principal crearea de oportunitati egale pentru toti copiii, pentru a realiza o dezvoltare cognitiva, emotionala si psihomotorie echilibrata, adaptata nevoilor individuale.

Acces
Icon

GIMNAZIU

Invatamantul gimnazial se axeaza pe opt domenii de competente-cheie care determina profilul de formare a elevilor, cu scopul de a-i familiariza cu o abordare pluri si transdiciplinara a domeniilor cunoasterii.

Acces
Icon

ISTORIE

Intrigante si pline de neprevazut, cartile istorice ne poarta intr-o incursiune in eternitatea timpului. Evolutia popoarelor, comportamentul celor mai stralucite minti ale liderilor cu rol important pe scena politica internationala sau modul de organizare al institutiilor din cele mai vechi timpuri si pana in prezent sunt doar cateva dintre subiectele care au captivat, de-a lungul timpului, atentia istoricilor si a scriitorilor de profil.

Acces
Icon

LIMBI STRAINE

Nicicand nu a fost mai usor sa inveti o limba straina ca in prezent! Accesul la carti straine iti ofera oportunitatea de a citi si de a-ti dezvolta vocabularul limbii vizate. Fie ca esti in cautarea unui manual de limbi straine, fie ca iti doresti carti de literatura straina, pe toate le gasesti pe ”rafturile” librariei noastre online. Cartile din oferta noastra sunt destinate atat uzului scolar, cadrelor didactice, cat si pentru studiul personal.

Acces
Icon

BELETRISTICA

Stilul beletristic cuprinde de fapt cele trei genuri: epic, liric si dramatic. Este definit prin impletirea fictiunii cu realitatea. Partea de fictiune domneste mai mult in stilul beletristic, astfel ca cititorii patrund prin citirea cartilor de acest gen intr-o lume in care imaginatia domneste. Cartile din stilul beletristic transmit mesaje diverse, fiecare autor avand propriul limbaj de exprimare, fiecare creatie fiind unica in felul sau.

Acces

Proiecte viitoare

Wealth management

Financiar

Informatica

Market research

Activitati pentru copii

Real estate

Olimpiade si concursuri

Contactati-ne

Despre comuna Afumati

Comuna Afumați este situată în județul Ilfov, România, pe malurile râului Pasărea, la cca. 16 km nord-est de centrul Capitalei. Prima atestare documentară a comunei Afumați datează din anul 1510 și a devenit cunoscută datorită renumelui obținut de Radu de la Afumați, domnitor al Țării Românești, între anii 1522-1529.

Telefoane utile

Scoala Gimnaziala: 021 - 350 92 46

Scoala Primara nr. 1: 021 - 350 12 83

Scoala Primara nr. 2: 021 - 350 12 85

Scoala Primara nr. 3: 021 - 350 12 84

Gradinita cu program prelungit: 021 - 314 17 71

Primaria Afumati: 021 - 352 94 24

Adresa Scolii Gimnaziale


View Larger Map