forex trading logo

Acasa
Calendar Evaluarea Nationala la clasa a IV-a si clasa a VI-a. Testele incep pe 3 mai

 

Elevii de clasa a IV-a se vor intoarce din vacanta pe 2 mai, iar pe 3 mai vor incepe examenele de Evaluare Nationala. Testele vor avea loc dupa o vacanta de 17 zile, venita in urma sarbatorilor de Paste si 1 mai. La doar o saptamana distanta vor incepe Evaluarea nationala si elevii de clasa a VI-a, care au examene pe 10 si 11 mai.

Evaluarea nationala la clasa a IV-a va incepe pe 3 mai, cu examenul la Limba romana. A doua zi, elevii au programata testarea la matematica.

Pentru Evaluarea Nationala de la clasa a VI-a, elevii vor avea o saptamana in plus de pregatire. Acestia vor sustine pe 10 mai examenul la Limba si Comunicare, iar pe 11 mai la Matematica si Stiinte.

Potrivit metodologiei, testele de la Evaluarea Nationala se evalueaza in cadrul unitatii de invatamant, de catre o comisie formata din cadrele didactice din respectiva unitate. Fiecare test este evaluat de doua cadre didactice evaluatoare. Evaluarea testelor se finalizeaza in termen de cel mult 7 zile de la data sustinerii ultimului test de la clasa respectiva.

Rezultatele individuale sunt analizate de catre cadrul didactic si de catre colectivul de catedra din fiecare unitate scolara. In urma acestei analize, cadrul didactic decide, acolo unde este cazul, elaborarea planului individualizat de invatare al elevului, instrument fundamental de remediere/dezvoltare/orientare care cuprinde informatii diagnostice si prognostice in vederea orientarii si optimizarii invatarii.

 

Calendar Evaluarea Nationala 2017 clasa a IV-a:

  • 3 mai 2017: Limba romana
  • 4 mai 2017: Matematica
  • 5 mai 2017: Limba materna

Calendar Evaluare Nationala 2017 clasa a VI-a :

  • 10 mai 2017: Limba si comunicare
  • 11 mai 2017: Matematica si stiinte

 

sursa: portalinvatamant.ro

 


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2013

Secured by Siteground Web Hosting